Lawatan berpandu ke Lyon Fourvière – 2 jam
DARI 330€
Keterangan
Lawatan berpandu ke Lyon Fourvière – 2 jam
Lawatan peribadi ke Basilika Fourvière dan tapak arkeologi Lyon bersama pemandu anda.
Sertai pemandu peribadi anda di stesen funikular Fourvière bertentangan dengan basilika untuk penerokaan menyeluruh basilika dan tapaknya yang menawarkan pemandangan panoramik terbaik ke seluruh Lyon.
Dari sudut pandangan unik ini, pemandu anda memberitahu anda keseluruhan sejarah pembangunan bandar kemudian menjemput anda untuk mengikutinya untuk meneroka tapak purba Lugdunum.
Dengan teater yang dipelihara dengan sempurna, tapak purba Lugdunum menjemput anda untuk menyelami sejarah penubuhan Lyon. Semasa anda berjalan melalui tapak dengan pemandu anda, anda akan memahami mengapa bandar ini diasaskan di lokasi ini dan cara nenek moyang kita tinggal di tebing Saône dan Rhône.
Lawatan yang menyeronokkan dan mesra untuk menemui tapak bersejarah yang paling indah di Lyon.
- Harga setiap lawatan
- Panduan peribadi yang boleh digunakan selama 2 jam untuk kumpulan kecil atau kumpulan besar.
- Panduan peribadi anda bertemu dengan anda di mana anda inginkan.
- Lawatan berjalan kaki bermula pada masa pilihan anda.
- Anda boleh melawat mana-mana tempat dan monumen yang anda inginkan dengan panduan anda.
- Tempat pertemuan dicadangkan di hadapan stesen funikular Fourvière.
Maklumat tambahan
| Bilangan orang | 1 hingga 10 orang, 11 hingga 20 orang, 21 hingga 30 orang, 31 hingga 40 orang, 41 hingga 50 orang |
|---|
4 Ulasan untuk Lawatan berpandu ke Lyon Fourvière – 2 jam
Anda mesti log masuk Untuk menyiarkan ulasan.























































Benar-benar hebat –
Hebat.
Kami mempunyai pemandu yang sangat baik yang menunjukkan kami di sekitar kawasan itu dan dapat menjawab semua soalan kami. Kedua-dua soalan yang berkaitan dengan lawatan itu sendiri dan juga maklumat terkini tentang Lyon.
Saya akan mengesyorkan ini kepada semua orang yang melawat Lyon. Ia benar-benar satu pengalaman yang hebat.
Dante L.
Pengalaman yang Indah –
Romain sangat baik!
Tepat pada masa bercakap Bahasa Inggeris yang cemerlang adalah profesional dan berperibadi. Beliau mempunyai gedung pengetahuan sejarah dan budaya yang luar biasa tentang Basilika Celt, kehadiran Rom tempatan dan serantau pengasas Teater Rom Lyon dan Odeon perdagangan sutera di Lyon dan banyak lagi!
Saya dan isteri saya menempah lawatan peribadi kerana masalah mobiliti. Romain bertimbang rasa dalam kepantasan dan laluannya.
Salah seorang pemandu pelancong terbaik kami.
H.Willi
Louisville, Kentucky
Lawatan terbaik di Lyon –
Kami mempunyai petang yang luar biasa dengan pemandu kami Romain.
Dia sangat berpengetahuan dan menyampaikan maklumat dengan cara yang menghiburkan dan mudah dihadam. Kami mendapat keseimbangan yang hebat dalam sejarah dan konteks moden. Selain melawati Basilika dan runtuhan Rom, kami ditunjukkan jalan Lyon lama laluan rahsia laluan gereja dan tempat menarik lain. Kami mengakhiri petang kami dengan makan tengah hari yang menakjubkan yang dia cadangkan.
Terima kasih banyak Romain! Ia adalah hari yang bermaklumat dan tidak dapat dilupakan yang akan kami hargai lama selepas kami meninggalkan Lyon.
Steve A.
Penemuan Hebat! –
Pemandangan yang indah panduan yang sangat mesra dan organisasi yang sangat baik. Terima kasih sekali lagi!
Saya sangat mengesyorkan lawatan ini.
Saya sangat menyukai anekdot sejarah. Kanak-kanak juga menyukainya!
Jean M.