Lawatan berpandu di Chalon-sur-Saône – 2 jam
DARI 250€
Keterangan
Lawatan berpandu di Chalon-sur-Saône – 2 jam
Lawati Chalon-sur-Saône bersama pemandu pelancong rasmi anda dalam lawatan berjalan kaki berpandu peribadi.
Pemandu pelancong peribadi anda akan menemui anda di mana-mana sahaja di Chalon-sur-Saône untuk memulakan lawatan.
Ikut panduan anda untuk menerokai pusat bersejarah Chalon-sur-Saône. Bandar ini telah memulihara banyak rumah zaman pertengahan. Pusat bersejarah ini sangat hidup dengan kedai dan kafe yang cantik.
Pemandu pelancong anda juga menjemput anda untuk melawat muzium fotografi. Pencipta fotografi adalah orang asli dari Chalon. Namanya ialah Nicéphore Niépce.
Lawatan diteruskan ke muzium Denon yang menawarkan koleksi seni yang besar dari zaman purba hingga zaman moden.
Katedral Saint-Vincent dan biaranya adalah permata lain untuk ditemui dengan pemandu pelancong peribadi anda.
Temui wain Burgundy yang dihasilkan di bawah nama Côte Chalonnaise. Pemandu pelancong anda akan memberitahu anda semua yang anda mesti tahu tentang wain tempatan.
Lawatan berpandu di Chalon-sur-Saône
Tempoh lawatan : 2 jam
Pintu masuk termasuk di dalam katedral Saint-Vincent dan biara
Pintu masuk termasuk di dalam muzium Niépce
Pintu masuk termasuk di dalam muzium Denon
Maklumat tambahan
| Bilangan orang | 1 hingga 10 orang, 11 hingga 20 orang, 21 hingga 30 orang, 31 hingga 40 orang, 41 hingga 50 orang |
|---|
1 semak untuk Lawatan berpandu di Chalon-sur-Saône – 2 jam
Anda mesti log masuk Untuk menyiarkan ulasan.























































Clemence –
Merci Romain pour ces visites de Dijon, Chalon et Beaune!
Vous nous avez transporté dans l’histoire de cette belle région ! Les enfants ont apprécié et nous sommes ravis de notre séjour!
A bientôt